Anu Mustonen säätiön asiamieheksi

Anu Mustonen aloitti säätiön uutena asiamiehenä 16.8. 2019 alkaen.
Anu Mustonen säätiön asiamieheksi

Anu Mustonen

Jyväskylän yliopistosäätiön hallitus on päättänyt nimetä PsT Anu Mustosen säätiön asiamieheksi edellisen asiamiehen Minna Nirkkosen luovuttua tehtävästä 31.7.2019. Mustonen hoitaa tehtävää osana yliopiston yhteiskuntasuhdepäällikön tehtävää.

-          Haluamme tehostaa säätiön roolia yliopiston tukijana ja yhteistyön edistäjänä. Näemme, että yliopiston hyvin tuntevalla ja suhdetoimintaan perehtyneellä Anu Mustosella on erinomaiset edellytykset auttaa säätiötä tehtävässään, hallituksen puheenjohtaja Seppo Virta toteaa.

Säätiön tarkoituksena on pitää esillä Jyväskylän yliopiston tavoitteita, tukea yliopiston tutkimusta ja opetusta taloudellisesti sekä jakaa avustuksia ja apurahoja. Lisäksi säätiö edistää yliopiston ja Keski-Suomen elinkeinoelämän vuorovaikutusta ja yhteistyötä.

Jyväskylän yliopistosäätiö myös hallinnoi emeritarehtori Aino Sallisen sekä professori Kari Sajavaaran nimikkorahastoja.

Säätiön juuret ulottuvat aina vuoteen 1847, jolloin piirilääkäri Wolmar  Schildt lausui ensimmäisen ajatuksensa Jyväskylään ehkä saatavasta yliopistosta ja perusti itse Jyväskylän yliopistorahaston vuonna 1860.

Lisätietoja:

Säätiön hallituksen puheenjohtaja Seppo Virta, puh. 020 751 6500, seppo.virta@peurunka.fi

Asiamies Anu Mustonen, puh. 050-5649022, anu.mustonen@jyu.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Yhteystiedot

 

yo-saatio_logo

 

Anu Mustonen

Anu Mustonen, asiamies

puh. 050-5649022, anu.mustonen@jyu.fi