22 hakutulos(ta) sopii hakuehtoihin.
Filter the results.
Sisältötyyppi

Uudemmat kuinSort by relevance · date (newest first) · alphabetically
2015
Located in Ajankohtaista
Aino Sallisen nimikkorahaston apuraha Eija Pölläselle
Jyväskylän yliopiston emeritarehtori Aino Sallisen nimikkorahaston ensimmäinen apuraha on myönnetty terveystieteiden laitoksessa työskentelevälle yliopistotutkija, FT Eija Pölläselle
Located in Ajankohtaista 2013
Jyväskylän yliopisto vietti perinteistä vuosijuhlaa 7.3. ja juhlallisuuksiin kuului tunnusten jakaminen tieteen ja opetuksen saralla ansioituneille yliopistolaisille. Jyväskylän yliopistosäätiö palkitsi Panu Moilasen, Esa Viirteen, Iballa Burunat Perezin, Anne Pitkänen-Huhdan sekä Konneveden tutkimusaseman Lapset ja luonto-tapatuman.
Located in Ajankohtaista 2018
Anu Mustonen säätiön asiamieheksi
Anu Mustonen aloitti säätiön uutena asiamiehenä 16.8. 2019 alkaen.
Located in Ajankohtaista 2019
Jyväskylän yliopistosäätiö 100 vuotta -video JYU:n YouTube-kanavassa
Located in Ajankohtaista
Located in Ajankohtaista 2018
Palkinnot myönnettiin ansiokkaasta soveltavan kielentutkimuksen alan väitöskirjasta Ilmari Ivaskalle ja Toisto-menetelmän kehittäjille yhteiskunnallisesti vaikuttavasta työstä, jota työryhmä on tehnyt on tehnyt Suomen kieli sanoo Tervetuloa! - hankkeessa. Palkinnot jaettiin seitsemännellä Kari Sajavaara muistoluennolla 20.1.2017.
Located in Ajankohtaista 2017
Kari Sajavaaran rahasto on perustettu Jyväskylän yliopistoon vuonna 2007. Se palkitsee tieteellisesti ansiokkaasta tutkimuksesta ja yhteiskunnallisesti vaikuttavasta työstä soveltavan kielentutkimuksen alalla. Palkinnot jaettiin Kari Sajavaara -muistoluennolla 16.1.2015.
Located in Ajankohtaista 2015
Kauppaneuvos Antti Määttä Jyväskylän yliopistosäätiön hallituksen puheenjohtajaksi
Jyväskylän yliopistosäätiö valitsi 7.4.2020 hallituksen puheenjohtajaksi kauppaneuvos Antti Määtän ja varapuheenjohtajaksi toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkosken.
Located in Ajankohtaista 2020
Juhlat 26.10.2018 kuvasi Petteri Kivimäki.
Located in Ajankohtaista 2018